Medical Device Communicator (MediC) programvare

Du kan bruke eksisterende PACS (Picture Archive and Communication System), DICOM-arbeidsstasjoner og bildebehandlingsenheter (Computertomografi, Magnetic Resonance Imaging, Ultralyd, Røntgen, Endoskopi, PET, Angiografi, etc.) med PostDICOM Cloud PACS. Disse systemene kan kommunisere med PostDICOM Cloud ved hjelp av DICOM Protocols (C-Store, C-Find, C-Get, C-Move) over Medical Device Communicator (MediC) programvare. Du kan laste ned, installere og bruke den fra Windows, MacOS og Linux-operativsystemer.

Du finner MediC-dokumentasjon (MediC) for ulike operativsystemer i lenkene nedenfor.

Du kan også finne Redigering av Medical Device Communicator (MeDiC) dokumentasjon for forskjellige operativsystemer i lenkene nedenfor.